Sverige - Lettland ishockey-VM.

Är det bara för Tre Kronor att ställa ut skridskorna?

Sverige har fyra raka segrar

Efter den inledande förlusten mot Tjeckien har ”Tre Kronor” exploderat. Vårt svenska landslag har krossat motstånd efter motstånd – 8-0 mot Italien, 9-1 mot Norge, 9-1 mot Österrike. Sedan 4-3 mot Schweiz i en spännande match där Sverige alltså drog längsta strået.

VM-stämningen drar sig alltmer ned över Sverige. Unga som gamla, pojkar som flickor, alla har ishockey-VM på sina läppar. Det är väl inte riktigt som det brukar vara under fotbolls-VM, men tittarna på hockeymästerskapet blir fler och fler. När hockey-VM sedan når kvartsfinal och senare - om Sverige är kvar - vet vi att tittarsiffrorna kommer att explodera. Vi får hålla tummarna över att Sverige fortsätter att gå bra i Slovakien.

Vinner Sverige matchen mot Lettland går man antagligen upp till andraplats i tabellen, då med samma poäng som Tjeckien som nu innehar andraplatsen. För att nå förstaplacerade Ryssland måste vi ha ytterligare tre poäng, vilket är ett försprång vi kan ta in när vi möter just Ryssland i omgången efter.

Ni kan läsa här om hur ni gör för att streama ishockey-VM 2019. Här finner ni en stor guide med odds & betting på hockey-VM 2019.

Speltips

Vi tror på en ny utklassning från Sveriges sida. När vi mött mindre starka motstånd under VM har vi vunnit med hela åtta mål gång på gång, och även om Lettland visserligen inte är något Norge eller något Italien så har de ett klart sämre hockeylandslag än vad vi har.

Att Sverige ska vinna med minst 4 mål håller vi som ganska troligt, och vi spelar därför ”Sverige handikapp -3.5”. Detta till det fina oddset 2.15 gånger pengarna, på Bet365.

  • Tips: Sverige -3.5 handikapp
  • Odds: 2.15, Bet365
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se