AIK kliver in i Europa League efter uttåget i Champions League. Kvällens motståndare är Sheriff Tiraspol från Moldavien.

Trolig laguppställning Sheriff Tiraspol:

Mikulic
Balima  N`Diaye  Muzek  Christiano
Kendysh   Arton   Gordienko
Latifi   Tambe   Boban

Trolig laguppställning AIK:

Linner 
Granli   Karlsson   Mets
Lundström  Larsson  Adu  Elyounoussi  Saletros
Sigthorsson  Goitom

Det går att se matchen på nätet. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Sheriff Tiraspol - AIK live.

Kan AIK repa nytt mod?

Ja det var ett minst sagt dramatiskt slut på Friends när AIK snöpligt fick lämna Champions League äventyret. Efter en 2-1 förlust nere i Slovenien var förutsättningarna ändå goda inför returen i Stockholm.

Efter full tid stod det 2-1 till AIK och i den efterföljande förlägningen såg de länge ut som Elyounoussi skulle bli hjälte med sitt mål men med tre minuter kvar så lyckades Maribor få in målet som skulle ta dem vidare. Målet kom från ingenstans och chocken var ett faktum.

Nu är det som sagt Europa League som står som utmaning för AIK och frågan är om man mentalt kan släppa det som hänt och rikta om sitt fokus? Moldaviska Sheriff Tiraspol står för motståndet i detta dubbelmöte där kvällens första möte spelas nere i Moldavien. AIK är annars i en fin form där man vunnit fem av sina senaste sex matcher.

Nu slåss man på två fronter då man såklart vill gå så långt som möjligt ute i Europa samtidigt som man är mitt inne i en intensiv guldstrid med Djurgården och Malmö FF. Norling brukar kunna rotera när det är matcher tätt inpå varandra och därmed kan det bli svårt att gissa en exakt startelva. Då nästa match redan är på söndag för AIK så kan det bli en del nya ansikten i laguppställningen.

Sheriff Tiraspol är giganterna i modavisk fotboll där man vunnit den inhemska ligan sex av de sju senaste åren och har därmed erfarenhet av spel ute i Europa. Bortamatcher mot lag i östeuropa brukar bli svåra och det här kommer säkert inte vara något undantag. Norling förfogar över en frisk trupp bortsett från Obasi som ådragit sig en vadskada.

Speltips & Odds: Sheriff Tiraspol - AIK

Ja AIK spelar på bortaplan och ja AIK kommer från en förlust i Champions League men AIK är fortfarande det bättre laget utav dem två. En AIK vinst ger 2,60 gånger insatsen vilket är väldigt generöst och vi kommer helt enkelt rygga det!

Tips: AIK vinst

Odds: 2,60(Bet365)

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se