Rumänien - Spanien
Speltips & odds: Rumänien - Spanien 5/9

Trolig laguppställning, Rumänien

Tatarusanu
Sapunaru – Cristea – Nedelcearu – Bancu
I. Hagi – R. Marin – Baluta – Maxim
G. Puscas – Keserü

Trolig laguppställning, Spanien

Kepa
Carvajal – Ramos – I. Martínez – Alba
Parejo – Busquets – Fabián
Suso – Rodrigo – Oyarzabal

Sorg i Spanien

Fyra omgångar har spelats av EM-kvalets Grupp F, och Rumänien slåss tillsammans med Sverige och Norge om andraplatsen bakom Spanien. Samtidigt som Rumänien möter Spanien kan man titta på en Färöarna - Sverige live stream om man känner för det. Några dagar senare fortsätter det hända grejer i Grupp F, och i den här artikeln kan ni läsa om hur ni gör för att titta på Sverige - Norge på TV.

Spanien ser ut att odiskutabelt, och inte särskilt förvånande, bli etta i den här gruppen. De har ännu gått rent, och väldigt lite talar för att de skulle fallera. Norge var visserligen nära att skaka om världsnationen, men annars har spanjorerna haft en enkel resa så här långt. Åtminstone på planen.

Det spanska landslaget och hela Spanien skakades i dagarna av ett oerhört tragiskt besked. Landslagets tidigare förbundskapten Luis Enrique har gått miste om sin dotter, som blott nio år gammal dött i skelettcancer.

Enrique tog över Spanien precis efter VM 2018, men saknades sedan från samling efter samling på grund av ”personliga skäl” och lämnade till slut sitt uppdrag av samma anledning. Trots att många journalister i Spanien visste att Enriques sjuke dotter var orsaken, lät man bli att skriva om det av respekt för familjen. Men när dottern, Xana, nu förlorade kampen gick Enrique själv ut och berättade.

Rumänien - Spanien: Speltips & odds

Det är inget snack om vilket lag som vinner den här matchen, utan Spanien ska alla dagar i veckan slå Rumänien. Att matchen spelas borta i Rumänien istället för i Spanien kan väl göra omständigheterna lite svårare, men skall inte påverka utgången.

Rumänien är dock hemmastarka, och vi vågar inte spetsa till det mer än att spela den raka 2:an till 1.45 gånger insatsen på Bet365.

  • Tips: Spanien vinner
  • Odds: 1.45, Bet365

Streama Rumänien - Spanien

CMore kan du titta på Rumänien - Spanien. Där kan du streama fotboll i väldigt hög utsträckning.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se