Copa America: Argentinas öde vilar på en skör tråd

Trolig laguppställning Qatar:

Al Sheeb
Correia  Hisham  Salman  Hassan
Hatem  Madibo  Khoukhi  Heidos
Ali  Afif

Trolig laguppställning Argentina:

Armani
Saravia  Pezzella  Otamendi  Tagliafico
Rodriguez  Peredes  Lo Celso
Messi  Aguero  Di Maria

Argentina illa ute

Har vi hört den förrut? Argentina illa ute tidigt i ett stort mästerskap? Antagligen allt för ofta, antagligen så många gånger att jag själv tappat räkningen. Argentina, detta mytomspunna Argentina. Det stora landet i södra sydamerika med den till synes aldrig mättandes talangproduktionen som år efter år producerar fotbollsspelare(främst anfallare) i absoluta världsklass.

Föreställ dig ett landslag vars anfallsbesättning hade kunnat bestå utav Lionel Messi, Mouro Icardi, Gonzalo Higuain, Kun Aguero, Paulo Dybala, Angel Di Maria. Både kvaliten och bredden finns i överflöd i Argentina men ändå så vill det aldrig sig riktigt för "Albicelestes". Många fotbollstyckare pekar på en enorm prestationsångest som vilar över laget där spelarna mer ser rädda ut inför uppgiften än sugna.

Många pekar även på Messi, ingte bara Argentinas gud utan hela världens fotbollsgud som av någon anledning aldrig riktigt får till de i landslaget. Sammanhållningen och harmonin har aldrig riktigt funnits i Argentinas läger och för varje misslyckat mästerskap växer missnöjet hos en befolkning som så törstar efter en framgång.

Kvällens match måste för det första vinnas och sedan måste man hoppas att Colombia(redan slutspelsklara) känner sig tillräcklig manade att slå ett Paraguay som känner doften av slutspel. Men även Argentinas motståndare Qatar har allt att spela för, skulle man lyckas slå Argentina och Paraguay tappar poäng mot Colombia så skulle man sensationellt gå vidare från tuffaste gruppen i hela mästerskapet. 

Speltips & Odds: Qatar - Argentina

Logiskt sett så ska Qatar vara en mumsbit för ett stjärnspäckat Argentina med historien har som sagt lärt oss att inte ta ut något i förskott. Med det sagt så är Argentina givetvis klara favoriter då man är bättre på varenda position(antagligen flera gånger om). Oddset på att Argentina gör mål i båda halvlekarna är 2,00 vilket trots deras form är generöst. På en normal dag gör man en 2-3 mål på dett Qatar. Detta oddset kommer därmed att spikas!

Tips: Argentina gör mål i båda halvlekarna

Odds: 2,00(Bet365)

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se