Flera månaders väntan är så äntligen över då Premier League kickar igång säsongen 19/20 med Liverpool - Norwich på Anfield.

Trolig laguppställning Liverpool:

Allison
A.Arnold   Van Dijk   Gomez    Robertson
Henderson    Fabinho   Keita
Salah   Firminho   Origi

Trolig laguppställning Norwich:

Krul
Aarons   Godfrey   Hanley   Lewis
Leitner   Trybull   Cantwell
Buendia   Pukki   Hernandez

Liverpool tar vid där förra säsongen slutade?

Ja det var ett minst sagt framgångsrikt år för Liverpool ifjol då man vann Champions League efter att mirakulöst ha vänt ett undeläge i seminfinalen mot Barcelona(0-3) till 4-0 hemma på Anfield för att senare besegra Tottenham i den helengelska finalen med 1-0.

Dessutom var man endast en poäng ifrån Premier League tieln då man tog 97 poäng(rekord för en 2:a) men Manchester City tog 98 poäng. Klopp har verkligen fått ihop ett lag, ett sammansvetsat, organiserat och fartfyllt lag som hela tiden jobbar tillsammans. Med tempofylld, aggressiv kontringsfotboll var man otroligt svårslagna och man förlorade endast en match under hela Premier League ijol.

Ser man till startelvan ser det ruskigt starkt ut för Liverpool dock så kan man ifrågasätta bredden då man inte har mycket bakom sina tre anfallare och inte heller riktigt solida försvarare bak den ordinarie backlinjen. Ifjol gick man riktigt hårt åt sin startelva med väldigt lite rotation och det är alltid lite tuffare då en hel, lång säsong tär ordentligt på en spelare.

Men man klarade sig ifrån skador på sina nyckelspelare ifjol och det kommer behövas upprepas igen om man ska utmana Manchester City som har en klart bredare trupp. Nykomlingen Norwich är föga förvånande nederlagstippade och man är tillsammans med sina kollegor från Championship(18/19) Sheffield United favoriter att åka ur Premier League.

Man kommer få lita mycket på sin finska anfallare Pukki som öste in mål förra året i Championship. Som nykomlingen brukar just målproduktionen vara akilleshälen så mycket ansvar kommer vila på finländaren. Om man kollar endast på spelarmaterialet så ska det mycket till om Norwich ska hänga sig kvar men det ska spelas 38 omgångar innan vi vet.

Speltips & Odds: Liverpool - Norwich

Vi vet nog alla hur matchbilden idag kommer att se ut. Liverpool är storfavoriter och dessutom spelar man på hemmaplan. Det kommer vara tryck på Norwich från minut ett och det kommer matas inlägg och skott mot bortalagets mål. Oddset på asian handicap över 5,00 hörnor i första halvlek ger oddset 2,10 och kommer spelas.

Tips: Över 5 hörnor första halvlek(asian handicap)

Odds: 2,10(Bet365)

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se