Supercupfinal: Liverpool - Chelsea gör upp om titeln "Bäst av de bästa" i Europa.

Trolig laguppställning Liverpool:

Adrian
A.Arnold   Van Dijk   Gomez   Robertson
Wijnaldum   Henderson   Fabinho
Salah   Firmino   Mane

Trolig laguppställning Chelsea:

Arrizabalaga
Azpilicueta  Christensen  Zouma  Emerson
Barkley   Kovacic   Jorginho
Mount   Abraham   Pedro

Revanchlustet Chelsea med titel inom räckhåll

Ja vi börjar med bortalaget Chelsea. Det var redan mycket snack och skvaller om Londonklubben inför säsongen och efter en 4-0 torsk på Old Trafford häromdagen så snackas det ännu mer. Gjorde man rätt som anställde Lampard utan direkt erfarenhet? Hur ska det gå utan Hazard och utan värvningar?

Svaret hittar Lampard inifrån med satsningar på unga lovande spelare som Abraham och Mount. Säsongen 19/20 kommer med all största sannolikhet vara ett övergångsår för Chelsea där man får försöka bygga en ny identitet. Visserligen slutade matchen mot Manchster United 4-0 till hemmalaget men dem som såg matchen bevittnade en mer jämn match än så. Med lite tur i studsarna så hade man kanske rent av vunnit matchen.

Men oavsett det resultatet så kommer Chelsea behöva hitta sig själva fort om man inte ska tappa till övriga toppkonkurrenter direkt. Men ett Chelsea som är känt för erfarna spelare och tränare väntar nu nya tider med en tränare utan vidare erfarenhet på denna nivån samt med ett gäng unga spelare.

Även om Chelsea är ett storklubb så måste förväntningarna helt klart dras ner iallafall den här säsongen. Inte många timmar har gått sedan förlusten mot Manchester United och ikväll har man absolut inget att förlora när man möter ett formtoppat Liverpool.

Liverpool vann sin premiär mot Norwich hemma efter en imponerande första 35 minuter. Man förlorar faktiskt andra halvlek men vinner ändå komfortabelt med 4-1. Detta är två lag som verkligen inte gillar varandra och det finns mycket historik mellan lagen. En titel är som sagt på spel så vi kan förvänta oss bästa tänkbara elvor och en hög intensitet i matchen. 

Speltips & Odds: Liverpool - Chelsea 

Matchen kommer med största sannolikhet vara intensiv och full av dueller. Med en titel på spel lär inga fingrar läggas emellan. Det är två offensiva lag som möts och när dessa lagen möts så brukar det bli mycket hörnor. Ett spel på multihörnor(antalet hörnor i 1:a halvlek multiplicerat med antalet hörnor i 2:a halvlek) över 19,5 ger oddset 1,80 vilket är väldigt spelbart och kommer att ryggas!

Tips: Multihörnor över 19,5

Odds: 1,80(Bet365)

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se