Hammarby - Häcken speltips

Hammarby ska besegra Häcken med så många mål som möjligt, och hoppas att det räcker till SM-guld.

Trolig laguppställning, Hammarby

Wiland
Sandberg – Fenger – Magyar – Widgren
Bojanic – Andersen
Kacaniklic – Djurdjic – Tankovic
Khalili

Trolig laguppställning, Häcken

Abrahamsson
A. Andersson – Toivio – Lindgren – Arkivuo
Berggren – Faltsetas
Yasin – Irandust – Lundberg
Kizito

Hammarby måste göra mycket mål

Endast en omgång återstår av Allsvenskan, och årets toppstrid är den hetaste på många år. Tre lag kan fortfarande vinna SM-guld, och samtliga har fullt realistiska möjligheter att göra så. Om du vill titta på matchen kan du läsa här om hur du gör för att streama Hammarby - Häcken live.

Trots målrekord i Allsvenskan ligger inte Hammarby först, och trots målrekord har man inte bäst målskillnad i serien. De väldigt många onödiga insläppta målen (fler än vad Djurgården och Malmö släppt in tillsammans) har gjort att man går en tajt strid mot MFF inför den sista områden, och det är Malmö som sitter i pole position.

Men för att den kampen ens ska bli av betydelse krävs att Djurgården förlorar sin match mot Norrköping, vilket är långt ifrån omöjligt. Norrköping har vunnit sina åtta senaste hemmamatcher, och matchen spelas just på Östgötaporten. Här kan du hitta en IFK Norrköping - Djurgården live stream.

Hammarby behöver hur som helst besegra Häcken med fler mål än vad Malmö slår Örebro med i sista omgången. Det är bara för Hammarby att ösa på med sin tokoffensiv, och på hemmaplan snittar man minst 3 mål per match. Dock släpper man även in i snitt 1 mål per match.

Hammarby kan glädjas över att Häckens högerback Godswill Ekpolo missar matchen, då han blev utvisad mot Norrköping senast.

Speltips & odds

Hammarby kommer att behöva gå ut och ösa på från första minut för att försöka vinna med fler mål än Malmö, och därför känns det troligt att de hinner med att åtminstone göra ett – och förhoppningsvis inte släppa in något – innan halvtid.

Vi tror att Hammarby leder i halvtid och vinner när domaren blåst av för full tid, och spelar detta till 2 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Hammarby leder i halvtid och vinner
  • Odds: 2.00 på Bet365 (odds hämtat 30/10, 13:15)
1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se