Game two i NBA- finals mellan Golden State Warriors - Toronto Raptors

Trolig startfemma Golden State Warriors:

Iguodala  Green
Thompson  Curry   Looney

Trolig startfemma Toronto Raptors:

Gasol   Green
Siakam   Lowry   Leonard

Golden State siktar på att utjämna matchserien

Det var en fantastisk inramning när game one spelades i Toronto för ett par dagar sedan. Scotiabank Arena kokade verkligen och man lyfte fram sitt Raptors till en seger på hemmaplan. Det är första gången i historien som Raptors är i NBA-final. Efter ett imponerande slutspelsäventyr så är man alltså nu framme i final där man möter suveränen Golden State.

Warriors som söker sin 4:e NBA-titel på fem år(!). Stjärnspäckade Warriors med Steph Curry i spetsen har motsvarat förväntningarna och tagit sig till final återigen. Laget som många anser är det bästa genom alla tider i NBA har gått som tåget i slutspelet där man slagit ut bland andra Rockets och nu senast Trail Blaizers (4-2, 4-0).

Dock så får man klara sig utan sin kanske största stjärna i Kevin Durant(KD) som dragit på sig en vadskada. Nu är man dessutom lite i brygga, förlust inatt och man har ett 0-2 underläge inför matcherna hemma i Kalifornien. 

Här kan du läsa mer om hur du gör för att streama NBA live på nätet.

Speltips & Odds: Golden State Warriors - Toronto Raptors

Förra matchen slutade 118 - 109 till Raptors och vi förväntar oss en jämn tillställning även denna match. Raptors har en enorm fördel av den fanatiska hemmapubliken i Kanada och man är svårslaget där. Warriors har på pappret de bättre laget men måste prestera på topp om man ska lyckas "sno" en match uppe i norr. Warriors är skickliga framförallt framåt och oddset på Warriors över 106,5 poäng i matchen är 1,83 vilket är väldigt spelbart då dem lyckats att få över 106 poäng i 15/17 matcher i slutspelet.

Tips: Golden State Warriors över 106,5 poäng i matchen 

Odds: 1,83

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se