Serieledande Djurgården tar emot ett Sirius på hemmaplan.

Trolig laguppställning Djurgården:

Vaiho

Witry  Larsson  Danielsson  Käck
Ring  Karlström  Ulvestad Walker Radetinac
Turay

Trolig laguppställning Sirius:

Jonsson

Larson  Björkström  Ceesay  Björnström
Saeid  B.Thor  Gustafsson  Haglund  Lundholm
Offia

Kan seriens formstarkate lag ta ännu en trepoängare?

Elva matcher - nio vinster och två oavgjorda, det är Djurgårdens facit den senaste tiden. Man har bokstavligen gått som tåget sedan 2-0 förlusten mot AIK den 12:e maj. Med tre insläppta mål på de åtta senaste har man stängt kiosken helt där bak vilket allt som oftast leder till en trepoängare.

Tar Djurgården SM-guld 2019 är det försvarsinsaten över hela banan som kommer vara den avgörande faktorn. Spelmässigt har man inte varit direkt klockrena men ändå så står dem där efter 90 minuter med en trepoängare i hande, kännetecknat en mästare.

Senast satt de långt inne då man tack vare ett mål från Kevin Walker kunde sno åt sig segern på Borås Arena. Bortalaget Sirius har sedan vinsten mot Norrköping(1-0) endast tagit två utav femton möjliga poäng och parkerar i skrivande stund på en 11:e plats nu bara fyra poäng ner till Kalmar FF på kvalplatsen.

Man kommer från en 4-1 förlust borta mot Häcken där egentligen inget stämde för Uppsalagänget och egentligen ska man vara glada det inte blev tvåsiffrigt då försvarsspelet stundtals såg hopplöst ut. Nu har man en kort bortaresa för att ge sig i kast med serieledarna och man har verkligen ingenting att förlora. Hemmalaget kan ha Ajdarevic borta då han fick kliva av senast mot Elfsborg och är högst osäker för spel. 

Speltips & Odds: Djurgården - Sirius

Matchbilden idag kommer med all sannolikhet domineras av Djurgården på hemmaplan. Sirius kommer behöva tighta till försvarsspelet och man kommer sikta på vassa omställningar och fasta situationer.

Sirius är inte helt ofarliga och hemmalaget brukar vinna sina matcher med uddamålet så ett spel på Sirius +2(handicap) ger fina oddset 1,65 vilket kommer spelas.

Tips: Sirius +2(handicap)

Odds: 1,65(Bet365)

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se