Speltips & Odds: Dam-VM: Italien - Holland 29/6

Trolig laguppställning Italien:

Giuliani
Guagni   Gama   Linari   Bartoli
Bergamaschi  Giugliano  Cernoia
Giacinti  Girelli  Bonansea

Trolig laguppställning Holland:

Van Veenendaal
Lunteren  V.D.Gragt   Bloodworth  V.Dongen
Groenen  V.D.Donk  Spitse
V.D.Sanden  Miedema   Martens

Lyckosamt Holland har blickarna på semifinal

För dem som såg åttondelsfinalen mellan Holland - Japan kan nog hålla med om att "De Oranje" hade det rätta flytet med sig. Efter en ganska jämn första halvlek så stod det 1-1 mellan lagen. Redan från första minut i andra halvlek satte japanskorna ett otroligt tryck på Holland och det radades upp chanser och frilägen.

Skott i stolpen, skott i ribban, utrensningar på mållinjen, ja det var näst intill ett mirakel att Holland inte åkte på ett 1-2 mål i den andra halvleken. Japan spelade som i trans och det var utan tvekan de bästa 45 minuterna spelmässigt i hela detta mästerskapet alla lag inkluderat.

Men bollen ville inte in och istället så går Holland upp och får en horribel straff i 90:e och säkrar därmed kvartsfinalplatsen på Japans bekostnad. Mycket av eftersnacket handlade om VAR och om domarens insats(befogat). Italiens resa hit var betydligt enklare då man relativt enkelt borstade av ett blekt Kina där slutsiffrorna skrevs till 2-0.

Italien har sett giftiga ut och jag tror att många underskattar detta lag särskilt i en match där Holland är favoriter. För mig så är det hugget som stucket vem som vinner matchen då Holland har ett lite mer namnkunnigt lag men där Italien visat en bättre form. 

Speltips & Odds: Italien - Holland

På pappret är Holland favoriter och det är allt som oftast det som faller avgörande för oddsen som sätts inför matcherna. Men som sagt Italien är på uppåtgående och man är inte lika mycket underdogs som många tror.

Även om ett 1x till 1,83 gånger pengarna lockar så känns spelet på 2-3 mål i matchen till 2,00 ännu bättre. För er som inte visste så har det faktiskt blivit två eller tre mål i 17(!) raka matcher i Dam-VM där matchen igår mellan Frankrike - USA inte visade sig vara något undantag då USA vann med 2-1. 

Tips: 2-3 mål i matchen

Odds: 2,00(Bet365)

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se