Åttondelsfinal i Dam-VM: England - Kamerun

Trolig laguppställning England:

Bardsley
Bronze  Houghton  Bright  Greenwood
Walsh   Kirby   Scott
Parris   White   Mead

Trolig laguppställning Kamerun:

Ngo Ndom
Feudijo  Leuko  Ejangue  Johnson  Awona
Abam  Nchout  Yango  Onguene
Enganamouit

England storfavoriter i åttondelen

Efter att ha gått rent i gruppspelet så ställs nu England mot Kamerun i en VM-åttondelsfinal. Tre matcher, tre segrar och en målskillnad på 5-1 så kan man lätt säga att England motsvarat förväntningarna hittils i detta mästerskap. Men det är som sagt hittils. Att man skulle vinna grupp C var väntat, något annat hade varit en skräll faktiskt. Kvällens motståndare däremot har haft det lite tuffare i sin grupp.

Kamerun började sitt VM med två förluster mot Holland och Kanada. Det såg väldigt mörkt ut och en seger mot Nya Zeeland i sista matchen var ett måste om man skulle ha chansen på vidare avancemang. För i Dam-VM så får de fyra bästa grupptreorna en plats i åttondelsfinalerna. Laget lyckades slå Nya Zeeland med en segerspark i 95:e(!) minuten vilket tog dem vidare i turneringen på målskillnad.

Euforin va total när man på bara sekunder gick från att vara utslagna till ett livs levande slutspelslag. Att bara ha tagit sig vidare från gruppen är en prestation i sig så allt framöver är en bonus för de afrikanska laget. England är dessutom en av de fyra favoriterna till att ta hem hela turneringen så det är minst sagt en tuff uppgift som väntar Kamerun ikväll.

Men ska man ha någon som helst chans på en VM-kvartfinal så behövs det en fläckfri insats och att man tar vara på varenda fast situation man får. England har visserligen bara släppt in ett mål i detta mästerskap men det har stundtals sett darrigt ut på fasta situationer bakåt vilket Kamerun måste utnyttja till max ikväll. 

Speltips & Odds: England - Kamerun

Givetvis kommer England gälla som storfavoriter vilket också tydligt syns på spelmarknaden. England att vinna matchen ger inte mer än 1,15 vilket är väl lågt. Däemot så finns det ett fint odds på antal kort i matchen. Under 2,5 kort i matchen ger 2,10(Bet365) gånger pengarna och kommer faktiskt spelas då kort generellt sett i damfotboll delas ut sällan.

Tips: Under 2,5 kort i matchen

Odds: 2,10

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se