Copa America: Colombia - Paraguay 

Trolig laguppstälning Colombia:

Ospina
Medina  Mina  Sanchez  Tesillo
Cuadrado   Barrios   Uribe
James   Zapata   Martinez

Trolig laguppställning Paraguay:

Fernandez
Piris   Gomez   Alonso   Arzamendia
Gonzalez  Sanchez   Rojas   Rojas
Almiron   Santander

Colombia - Argentinas frälsare?

Efter två omgångar i gruppspelet av Copa America så står Colombia på maximala sex poäng efter segrar mot Qatar och Argentina. Då närmsta lag(Paraguay) endast har två inspelade poäng så är Colombia redan klara gruppsegrare och kan börja lägga sitt fokus på slutspelet i turneringen. Även om segern satt hårt inne mot Qatar så har man sett till 180 minuters fotboll imponerat.

Det är framförallt matchen mot Argentina som står ut och som även såg till att man har ett ypperligt läge inför slutspelet. Med gruppsegern säkrad kan man helt klart slappna av i sista matchen och frågan är väl egentligen hur mycket man kommer slappna av? Dels vill man säkert ta ut sina bästa spelare efter 45 och vila dem inför slutspelet och sen ser man nog hellre Paraguay och inte Argentina som sällskap vidare i turneringen.

Ett Argentina som ställs mot ett Qatar som har allt att spela för. Skulle Paraguay inte vinna mot redan klara Colombia ikväll så tar vinnaren i matchen Argentina - Qatar andraplatsen i gruppen och därmed sista slutspelsplatsen. Så det är väldigt mycket som står på spel för alla lag utom Colombia. Det är Paraguay som är i förarsätet särskilt när Colombia inte har något att spela för.

Paraguay som även dem gjort två stabila insatser hittils i Copa America vill gärna knyta till säcken och skicka hem en av förhandsfavoriterna Argentina. Den klassiska klyschan motivation slår klass är något man osökt kommer att tänka på och det är väl just med dem orden som man lutar åt en seger för Paraguay. 

Speltips & Odds: Colombia - Paraguay

Hade Colombia varit taggade till tårna och haft allt att spela om hade jag tippat en 1:a på denna matchen alla dagar i veckan. Men som läget är nu när ett lag har allt att spela för och de andra absolut inget så känns 2:an på Paraguay otroligt spelvärd. Oddset på Paraguay är 2,50(!) vilket känns som ett odds alldeles för bra för att tacka nej till och kommer därför att spikas.

Tips: Paraguay, vinnare

Odds: 2,50(Bet365)

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se