Speltips i Handbolls-EM 2018, 15/1

2. Tjeckien - Danmark

Tjeckien - Danmark är andra hälften i grupp D där Danmark ligger på en 2:a plats bak spaniorerna på målskillnad. Sin första match slog man som bekant Ungern med 32-25 och såg väldigt stabila ut. Tjeckien har hamnat i en tuff grupp och är på pappret klart sämre än övriga lag och uppgiften ikväll mot Danmark kommer bli lika svår som den mot Spanien. Danmark som i tio års tid har varit ledande i handbollsvärlden känns heta och formtoppade inför denna EM-turneringen.

Målvaktsspelet ock kontringsspelet är som vanligt grundpelarna i detta danska bygge i kombination med ett rörligt och explosivt anfallsspel. Jag ser ingen annan utväg än att tippa Danmark som segrare. En rak 2:a ger 1,02 gånger pengarna och känns ganska meningslöst så ett handicapspel på Danmark -8,5 till oddset 1,80 spikas istället

Spel: Handicap, Danmark -8,5

Odds: 1,80

 

3. Montenegro - Makedonien

Kupongens tredje match är den mellan Montenegro - Makedonien. Det är också omgång 2 fast i grupp C. Montenegro gjorde en oinspirerad första match mot Tyskland där man fick däng med 32-19. Man såg oerhört loja och bleka ut. Visst var tyskarna favoriter men slutsiffrorna kändes onödigt stora. Makedonien å sin sida vann sin första match mot Slovenien med 25-24. En otroligt jämn och välspelad match som blev en riktig nagelbitare.

Det är små marginaler i handboll och särskilt i gruppspelet så är varje seger enormt viktig om man ska lyckas gå vidare från gruppen. För Montenegro är detta vinna eller försvinna medan Makedonien kan säkra sin plats i slutspelet. Rent baserat på respektive lag och deras bredd så är Makedonien favoriter men jag tror att Montenegro kommer vara taggade till tänderna. Ett handicapspel på Montenegro +4,5 mål till oddset 1,80 kommer således spelas

Spel: Handicap, Montenegro +4,5

Odds: 1,80

Alla odds är hämtade från Bet365 - världens största bettingsite

Missa inte Sveriges nästa match mot Kroatien. Behöver du hjälp med att veta hur du kan streama Sverige - Kroatien i handboll så kan du läsa mer via vår länk.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se