Speltips Hockeyallsvenskan 17/1

2. Almtuna - Modo

Andra matchen är den mellan Almtuna - Modo. Hemmalaget parkerar på en stabil 5:e plats i tabellen och har också dem gjort en stabil säsong. Det är faktiskt inte alls många poäng upp till topp 2 och därmed direktplats. Nu senast gjorde man dock en blek insats när man borta fölorade med 5-3 mot Troja/Ljungby. Modo å sin sida kommer även dem från en förlust, där man blev nollade hemma mot Pantern.

Foppas lag behöver verkligen höja sig då en 9:e placering inte är den trevligaste positionen att innehava. Almtuna kommer givetvis gälla som favoriter men i en serie där alla kan slå alla är det alltid ovisst. Almtuna är ett av dem lagen som gör minst mål i serien medan Modo är en av dem som släpper in minst mål. Oddset på under 5,5 mål i matchen till 1,60 känns logiskt och spelvärt.

Spel: under 5,5 mål/matchen

Odds: 1,60

 

3. AIK - Björklöven

Hemmalaget AIK kommer in till denna matchen stärkta av en urstark seger senast mot serieledarna Leksand på bortais. Man gjorde en grym insats matchen igenom och jag tror AIK ligger och smyger lite i vassen. Man ser starka ut i varje lagdel och framåt ser de väldigt bra ut. Man är numera bara 4 poäng ifrån serieledning och när 1:an och 2:an möter varandra har dem en chans på att komma ännu närmare. Bortalaget kommer från en jämn SD-vinst över Pantern hemma och kommer också stärkta till detta mötet.

Man ligger för tillfället på en 6:e plats, fyra poäng bak AIK. På hemmaplan och i den formen man är i så håller jag AIK som klara favoriter, ett spännande odds är AIK-seger handicap -1,5 till 2,40 gånger pengarna. 

Spel: AIK, handicap -1,5

Odds: 2,40

 

Alla odds är hämtade från Bet365 - världens största bettingsite

Det sammanlagda oddset för trippeln blir 5,56.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se