Speltips Copa del rey 17/1

 

2. Valencia - CD Alaves

Match nummer två är en klurig en. Det är ett Alaves i minst sagt bra form som väntar hemmalaget. Stärkta av vinsten senast i helgen mot Sevilla så har laget nu klivit över nedflyttningsstrecket. I åttondelsfinalen slog man Formentera med totalt 5-1, vilket kunde förväntas. Det blåser positiva vindar i Alaves, man har numera ett intressant anfall med Haddadi, Bojan Krkic och numera John Guidetti! Det är tufft matchande för hemmlaget med två matcher i veckan och det kan finnas läge för rotation.

Alaves däremot tror jag ställer upp med bästa möjliga startelva. Givetvis så är Valencia på hemmaplan favoriter men det känns ändå relativt öppet. Med tanke på form och inställning till matchen så känns Alaves vinna med handicap +2 till 1,66 relativt bra. Vilket betyder att man har råd att förlora matchen och ändå vinna.

Spel: Handicap, Alaves +2

Odds: 1,66

 

3. Espanyol - Barcelona

Sista matchen på våran Copa del Rey kupong är den mellan Espanyol - Barcelona. Detta kommer kanske inte komma som någon chock men enligt alla bettingsidor så är Barcelona favoiter i denna kvartfinal. Det är lätt att förstå varför, då man gått som en ångvält i år(trots Neymars uttåg) och man öser in mål och är i princip obesegrat. I ligan leder man redan med 9 poäng där man har 16 vinster och 3 oavgjorda. Med tillskottet av magikern Coutinho så kommer man bara bli ännu bättre. För Barcelona kan en seger ikväll ta dem ett steg närmare en ny Copa del Rey titel vilket kommer bli deras 30:e i ordningen.

Men lillebror Espanyol kommer göra allt för att slå storebror på hemmaplan. På hemmaplan har Espanyol gjort till vana att ta fram sin bästa sida när Barcelona kommer på besök. Även om Barcelona är i en sagolik form så blir det oftast tuffa matcher på bortaplan. Med det sagt så är Barcelona just Barcelona och det betyder mål. Oddset på Barcelona över 2,5 mål till 2,25 gånger pengarna känns väldigt lockande 

Spel: Barcelona över 2,5 mål

Odds: 2,25

 

Alla odds är hämtade från Bet365 - världens största bettingsite

Det sammanlagda oddset blir 7,28. 

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se