The old battle for Brittania: Liverpool tar emot Manchester United

Avspark: 17.00
Plats: Anfield, Liverpool
Liga: Premier League
Speltips: x2
Odds: 2,40

Liverpool

Det har varit en bra vecka för Liverpool. Först tog man ledningen i Premier League med hjälp av att Chelsea kunde besegra Manchester City på hemmaplan. Efter det vann man måstematchen hemma mot Napoli i Champions League vilket gav dem fortsatt liv i turneringen. Nu väntar värsta rivalen Manchester United i ligan. När City vann igår mot Everton så tog man tillbaka ledningen så allt annat än en vinst idag är en förlust för hemmalaget.

Sett till form och kvalite ska man vara klara favoriter men just de här matcherna tenderar att inte alltid få de mest logiska utfallet. Som sagt så är det mycket känslor och historia lagen emellan och rätt inställning kan räcka långt. Truppen ser ut som väntat för Klopp och han kommer med största sannolikhet forma en liknande elva som den som slog Napoli för fem dagar sen.

Möjlig startelva Liverpool:(4-3-3)

Alisson
Milner  Lovren   Van Dijk   Robertson
Henderson   Keita    Wijnaldum
Salah   Firminho   Mane

Manchester United

Som vanligt så stormar de kring Mourinho i princip vart han än är. Normalt sett så är det inget som historiskt förknippats med Manchester United. Men de senaste 4-5 säsongerna har klubben varit i rejält blåsväder med tränare, spelare och ägare. Många inom klubben vill ha förändring och likaså bland supportrarna. Med största sannolikhet har Mourinho sex månader kvar i klubben och det gäller att rädda säsongen för United.

Man ligger i skrivande stund på en 6:e plats i ligan, hela åtta poäng upp till en Champions League plats och18(!) poäng upp till serieldande Manchester City. Varken spelare eller tränare har presterat, med en enorm budget hade man kunnat göra så otroligt mycket mer och besvikelsen hos supportrarna är stor. Den här matchen är inte bara viktig i kampen om en 4:e plats utan den är minst lika viktig i kampen om status lagen emellan.

United har haft det extremt tufft på Anfield de senaste säsongerna och det kommer krävas en perfekt insats om man ska ta med sig tre poäng hem till Manchester.

Möjlig startelva Manchester United: (4-2-3-1)

De Gea
Valencia   Bailly   Jones   Young
Pogba   Matic   Fellaini
Rashford  Lukaku   Martial

Matchen

Som vi sett de senaste mötena på Anfield så kommer United med största sannolikhet backa hem och spela oerhört taktiskt och hoppas på minst en poäng. Liverpool kommer dominera bollinnehavet och chanserna. De Gea kommer som vanligt vara talismanen för United. Står han på huvudet som han har en tendens att göra mer ofta än sällan så har United en chans. Vi kör helt enkelt på ett x2 i matchen till 2,40 i odds.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se