Målrikt i The Championship

 

2. Bolton - Fulham

Match nummer två har vi hittat mötet mellan Bolton - Fulham. Hemmalaget har stått för en stark upphämtning på slutet där man har krälat sig ur det prikära läget som jumbo och har nu tre poäng ner till strecket. Man har tagit ett par rejäla skalpar och man kommer in till den här matchen med självförtroende. Motståndet på andra sidan har även dem gått väldigt bra på slutet och man äter sig sakta men säkert sig uppåt i tabellen.

Just nu parkerar man på en 5:e plats med 51 inspelade poäng. I skrivande stund är dem bara 6 poäng ifrån en andraplats vilket sulle innebära Premier League spel nästa år för den anrika klubben. Annars är ju detta ett möte mellan två lag som inte för allt så länge sen tillhörde Premier League och som dessutom oftast gjorde det bra. Här känner jag att en rak 2:a till oddset 2,00 känns väldigt spelvärt och kommer således spelas.

Spel: Fulham 

Odds: 2,00

 

3. Bristol City - Sunderland

Kupongens sista match är den mellan Bristol City - Sunderland. Hemmalaget Bristol City som innehar den sista playoffplatsen i skrivande stund(6:a) har gjort en otroligt stabil säsong hittils och man kommer ha en ordentlig chans på fortsatt spel i play off när grundserien är över. Annat läge är det för gästande Sunderland som ligger näst sist i tabellen och man letar frustrerande efter formen. Det är ett prikärt läge som laget från de norra delarna satt sig i.

Ett lag som så länge haft Premier League glans och som absolut inte skulle ha råd att även falla ur Championsip. Att åka ur en serie är alltid jobbigt, frustrerade fans, spelarflykter och en klart nedsatt ekonomisk situation brukar leda till ett tufft följande år. Vilket man säkert var beredd på men nu är det dags att steppa upp och visa hjärta för klubben. Resursmässigt så ska dem hänga sig kvar och man behöver få in lite självförtroende i gruppen igen. Oddset 2,05 på över 2,5 mål i matchen känns generöst och kommer att spelas.

Spel: över 2,5 mål i matchen

Odds: 2,05

 

Det sammanlagda oddset för trippeln blir 8,4. Alla odds är hämtade från Bet365 - världens största bettingsite.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se