Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 maj, 2018

Hammarby – Malmö: Live stream, speltips & laguppställning

Hammarby IF tar emot Malmö FF på Tele2 Arena under onsdagskvällen. Kan Hammarby bygga på sin segersvit, eller stoppas man av Malmö med nye tränaren Daniel Andersson?

Hammarby – Malmö live stream

Det är mycket enkelt att streama Hammarby – Malmö i Allsvenskan, men det är dessvärre inte helt . Du behöver ett konto på CMore, där du köper antingen ett abonnemang eller en matchbiljett till just denna match.

  • Match: Hammarby – Malmö, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 16 maj, kl. 19:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Streama Allsvenskan med CMore

Hammarby i topp

Hammarby har gjort en sällan skådad inledning på Allsvenskan 2018. Laget har vunnit sju matcher av åtta, och spelat oavgjort i en.

Elaka tungor menade i början av säsongen att Hammarby endast ställs mot svagare motstånd, men det är svårt att hävda numera. Bland de åtta lagen på placering 2-9 har Hammarby spelat emot sex.

Tränarbyte i Malmö

Malmö FF har det gått desto tyngre för. Laget ligger på tionde plats, och har dessutom hunnit med att förlora finalen i Svenska Cupen mot Djurgården med hela 3-0. I helgen fick man se ett övertidsmål sänka laget borta i Trelleborg, vilket var droppen för klubbledningen som omedelbart sparkade Magnus Pehrsson.

Ny tillfällig tränare är Daniel Andersson, som därmed kliver ner från sin tidigare sportchefsroll. Parallellt pågår arbetet med att hitta en ny tränare till klubben.

Det återstår att se om Malmö FF får den välkända, positiva effekten som ofta infinner sig de allra första matcherna efter ett tränarbyte.

Trolig laguppställning, Hammarby

Wiland
Sandberg – Paulsen – Fällman – Solheim
Andersen – Junior
Khalili – Tankovic – Hamad
Dibba

Skador: Erkan Zengin, Kennedy Bakircioglü, Neto Borges
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Malmö

F. Andersson
E. Larsson – L. Nielsen – R. Bengtsson – Binaku
Svanberg – Traustason – Lewicki – Rieks
Rosenberg – Jeremejeff

Skador: Andreas Vindheim, Behrang Safari, Fouad Bachirou, Johan Dahlin, Arnor Traustason (tveksam), Rasmus Bengtsson (tveksam)
Avstängningar: –

Speltips

Hammarby har gjort en mäkta imponerande start på Allsvenskan. Laget är i toppform, och verkar inte kunna stoppas av något lag för tillfället.

Malmö FF har varit minst sagt instabila denna säsong. Att det finns kvalitet i laget står utan tvivel, men man verkar inte kunna få ut den och störs även av flera skador.

Hammarby har sett så pass starka ut att vi tror att man besegrar Malmö här. Vi spelar den raka 1:an till oddset 2.50 på Bet365.

  • Tips: Hammarby vinner matchen, rak 1:a
  • Odds: 2.50, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar