BK Häcken - Elfsborg
NYHETER

Läs hur du gör för att titta på BK Häcken - IF Elfsborg online på nätet.

Streama BK Häcken – Elfsborg live

Matchen har avspark 13:30, och du kan streama mötet inne på C Mores hemsida. C More är den tjänst som sitter på rättigheter att visa Svenska Cupen, och därför kan du enkelt se mötet om du bara går in på deras sajt, skapar ett konto och väljer abonnemanget C More Mycket Sport. Det går även att hitta en Hammarby - IFK Göteborg live stream där. 

Du kommer att se kvartsfinalen med bra bildupplösning och det går att titta från valfri plattform. Kolla på Häcken – Elfsborg online via mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och välj C More Mycket Sport
  • 3. Titta på BK Häcken - Elfsborg i Svenska Cupen! (14 mars)

Titta på Häcken – Elfsborg på TV

Eftersom C More äger rättigheterna att sända denna match kommer de givetvis att visa den i en av sina kanaler. Du kan se Häcken – Elfsborg på C More Fotboll, där sänds den direkt.

Om du saknar kanalen som sänder matchen går det lika bra att koppla din livesändning av matchen från valfri plattform till TV med hjälp av förslagsvis en Chromecast.

  • TV: Sportkanalen
  • Avspark: 13:30

Inför matchen

Bara ett lag per grupp går vidare i Svenska Cupen, och både Häcken och Elfsborg vann således sina grupper.

Häcken gick helt rent genom gruppspelet och släppte inte in ett enda mål. Seger med 3-0 över GAIS, 4-0 mot Eskilsminne och 2-0 mot Östersund.

Elfsborg gick vidare från gruppspelet trots att man faktiskt förlorade mot Oskarshamns AIK med 2-1. Segrarna mot Brage och Örebro räckte.

Häcken - Elfsborg: Frågor & svar

Vilken tid spelas BK Häcken - Elfsborg?

Häcken - Elfsborg har avspark 13:30 på lördag.

Kan man live streama Häcken - Elfsborg?

Ja, det går att se matchen direkt på C More.

Är det gratis att live streama Häcken - Elfsborg?

Nej, ett abonnemang kostar 199 kronor per månad.

Visas matchen i TV?

Ja, C More Fotboll sänder matchen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se