Hansson berättar om livet efter fotbollen
NYHETER

Hansson tippar allsvenskan, diskuterar Helsingborgs IF:s framtid och berättar om sitt "vanliga liv" utanför fotbollen.

Skräckskadan satte stopp

Det var den 25 september 2018 som Helsingborgs IF mötte IK Frej på hemmaplan på Olympia. Laget hade en fin höst att se fram emot och ett potentiellt avancemang till allsvenskan 2019. Det hela slutade dock helt annorlunda än vad man trodde, åtminstone för deras målvakt. Pär Hansson landade olyckligt med huvudet före i en luftduell i matchens slutskede och läkarna konstaterade en nackskada som han har haft problem med sedan dess och inte lyckats bli av med. Sviterna av denna skada fick honom att, den 21 augusti 2019, gå ut med att han slutar med fotbollen. Nu väntar ett annat kapitel för Hansson som försöker anpassa sig till ett nytt liv utanför fotbollen.

- Livet efter fotbollen är såklart lite annorlunda. Har försökt att anpassa mig efter ett ”vanligt” liv vilket fungerar ganska bra trots allt, även om saknaden efter fotbollen blir allt större och större, säger Hansson till Sportal och fortsätter:

- Jag har kontakt med en del spelare i klubben, men många av de lite äldre spelarna har också slutat nu efter 2019. Har såklart kontakt med en del i och runt klubben men även tränarstaben är utbytt på några stycken. 

"Starkt att få hem Rasmus"

Helsingborgs IF var nykomlingar i allsvenskan 2019 och lyckades klarade sig kvar i högstaserien med en fem poäng till godo tillslut. Nu står dörren till säsongen 2020 på glänt och flera nya utmaningar i sikte. Hansson trots allt att laget kommer att klara sig bra i allsvenskan 2020, och noterar ett bekant nyförvärv inför den nya säsongen.

- Följer såklart klubben så mycket jag hinner. Svårt att sia om lagbygget ännu då jag antar att det behövs några pjäser till innan man är klara, men jag skulle gissa på att man tittar ytterligare efter någon förvarare och även spetsa till anfallet ytterligare. Starkt att få hem Rasmus (Jönsson) igen dock!

Tippar Allsvenskan 2020

Snart är allsvenskan 2020 här och lagen har börjat rusta. Allsvenskan är känd för att vara en jämn liga och många lag slåss om att överleva. Säsongen 2019 visade att högstaserien har tydliga topplag och bottenlag i tabellen. Vart Skåneklubben kommer att befinna sig när säsongen startar återstår att se. Vi frågade Hansson vilka han tror vinner ligan 2020 och vart han tror att Helsingborgs IF kommer att komma i tabellen.

- Jag tror och hoppas att "HIF" kan etablera sig ytterligare i allsvenskan 2020, men som alla vet är serien oerhört jämn och jag tror att laget kommer landa någonstans i mitten av tabellen. Även om jag såklart hoppas att de kan nå lite högre än så, säger Hansson.

- Vem som vinner allsvenskan är alltid öppet, men att Malmö FF är där och slåss om guldet lär inte vara någon överraskning. Även om mitt hjärta såklart hoppas på annat! 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se