NYHETER

Johansson tippar allsvenskan, uttalar sig om den senaste tidens spekulationer och berättar om sin egen framtid.

Framtiden fortsatt oklar

För Jakob Johansson har det mesta den senaste tiden handlat om när han ska återvända till Sverige och spela fotboll. Hans fokus ligger dock i nuläget på rehaben, något han blandar med mycket träning för att komma tillbaka till fotbollen. Detta går framåt för den skadedrabbade svenska landslagsmittfältaren. 

- Jag hoppas få börja jogga under nästa vecka. Vi får se om jag är i spelform till slutet av säsongen, men det ser bra ut, säger Johansson till Sportal.

Den senaste tiden har det blivit mycket rehab för den svenske mittfältaren, som trots allt verkar ha en lättsam och sund inställning till livet i Frankrike.

- Livet här nere funkar fint, mycket kretsar så klart runt fotbollen och familjen. Jag har två döttrar som går på dagis/skola så det är fullt ös som det ska vara.

Bekräftar kontakt

Spelaren bekräftar att det finns kontakt mellan honom och IFK Göteborg, men vill inte säga mer än det i nuläget.

- Jag har just nu och har under hela min tid utomlands haft en väldigt bra kontakt med "Blåvitt". Mycket har ju naturligtvis handlat om min skada då jag har mycket kontakt med Fredrik Larsson som jobbat med både "Blåvitt" och svenska landslaget. Så det är väl den mesta kontakten jag har haft.

Johansson fortsätter med att kommentera sin bakgrund med "Blåvitt" som den svenska klubb som han har fortsatt kontakt med.

- Ingenting är klart vad det gäller vad som händer efter säsongen här nere (i Frankrike). Vi får se vad vi landar i efter att ha funderat men det är ju något som ska kännas bra både på och utanför fotbollsplanen så vi får se vad som händer. Exakt hur min dialog med "Blåvitt" ser ut kan jag inte säga så ni får fortsätta spekulera i det. Oavsett så är det ingenting som är klart vad som händer efter säsongen så jag kan ju dementera att nånting är klart.

Förlängning inte aktuellt

Johanssons kontrakt med den franska klubben Stade de Rennais går ut i sommar och han ser inte en fortsättning där.

- Jag har inte pratat någonting om en förlängning med Rennais så det har inte varit på tapeten just nu, säger han och fortsätter:

- Ingen aning om hur chanserna till landslagsspel ser ut till sommaren, beror ju först och främst på hur rehaben går men så klart också på om Janne (Andersson) tycker att jag är i tillräckligt bra form då. Vi får se helt enkelt.

Tippar Allsvenskan 2020

Våren står på glänt och allsvenskan 2020 är snart här. Allsvenskan är en serie där flera lag har chans att ta hem guldet, något som kommer att vara ett faktum även denna säsongen. Vi frågade Johansson vilka han tror vinner ligan 2020 och vart han tror att IFK Göteborg kommer att komma i tabellen.

- Jag tror att Malmö FF vinner allsvenskan och att "Blåvitt" kommer att komma topp 5, tippar Johansson.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se