NYHETER

Klubbarna som ska spela i allsvenskan 2020 har börjat rusta inför nästkommande säsong. Vi går igenom förutsättningarna för respektive lag.

Förra säsongen, Falkenbergs FF (13:a):

Nykomlingar i allsvenskan inför säsongen 2019 och mycket talade för att de skulle inte bli långvariga. Med ett rakt och defensivt spel gjorde Falkenbergs FF ett imponerande arbete med tränare Hans Eklund i spetsen och fick klubben att stanna kvar i allsvenskan efter 2019 och ta den sista platsen ovanför nedflyttningsstrecket. En fullgod trettondeplacering. Inte många trodde inför säsongen att "Laget från havet" skulle klamra sig fast i högstaserien, något de klarade fint med två poäng till godo nedåt. Nu ställs de inför nya och kanske tuffare utmaningar framöver.

Snackisen: Tabbarna av dåvarande FFF-målvakten Hampus Nilsson i vissa matcher var något som diskuterandes titt som tätt. Revanscherade sig dock på slutet med fina prestationer. Är nu i Skåneklubben Trelleborgs FF.

Inför säsongen 2020

Säsongen 2020 kommer att bjuda på många spännande ingredienser. Ett är Hallandsderbyt mellan Falkenbergs FF och Varbergs BOIS som gick upp till detta år, ett möte värt att se fram emot. Hur ska lilla Falkenbergs FF klara av att trotsa alla odds och klara sig kvar även säsongen 2020? En fråga som nog många ställer sig men som är svårförklarad.

Rykten ut:

John Björkengren;

Har kontrakt över 2020 och är U21-landslagsspelare. Den hårt arbetande mittfältaren kan vara på tapeten för flera lag i allsvenskan och utomlands.

Rykten in:

Sander van Looy;

Ryktats vara senaste tillskottet till Falkenbergs FF. Holländsk 22-årig mittback som har spelat i PEC Zwolle men är för närvarande kontraktslös.

Potentiella/realistiska värvningar:

Lars Saetra;

Norsk mittback som spelade senaste för Hammarby 2016 när han var i Sverige. Spelade senast för Strömsgodset, men är sedan årsskiftet utan klubb. Ryktades för ett tag sedan vara aktuell för en flytt till Falkenbergs FF.

Drömvärvning:

Gustaf Nilsson;

Ny i BK Häcken, men är från Falkenberg och fostrad i klubben. Med stor konkurrens i Göteborgsklubben är det en ung anfallare som hade gjort skillnad för Falkenbergs FF och hade välkomnats med öppna armar om så skulle bli fallet i framtiden.

Tips Allsvenskan 2020

Falkenbergs FF kommer att få svårt att stanna kvar i allsvenskan för att gapet mellan botten och toppen ökar för varje år och det är svårt att skrapa fram tillräckligt många poäng. Det kommer dock att finnas lag som kommer att ta färre poäng tror vi och som har sämre förutsättningar. Vi tror att Falkenbergs FF kommer att sluta på en fjortondeplats säsongen 2020 och klara sig precis från de två nedflyttningsplatserna, men att de kommer att få kvala nedåt.

Tips Allsvenskan 2020
1.
2.
3. AIK
4. Djurgårdens IF
5.
6.
7. BK Häcken
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14. Falkenbergs FF
15.
16.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se