AIK - IFK Göteborg live stream
NYHETER

Hitta din live stream till AIK - IFK Göteborg eller titta på matchen på TV.

Streama AIK – IFK Göteborg

För att streama AIK – IFK Göteborg ska du ha ett konto på C More, och där abonnemanget C More All Sport. Då kan du titta på alla matcher från Allsvenskan. Det kostar 349 kronor/månad, men två strömmar går att ha igång samtidigt så du kan dela konto med en vän och därigenom bara stå för halva kostnaden.

Det går också att köpa en så kallad ”matchbiljett” för att låsa upp just denna match. Det kostar 249 kronor.

Sändningen till AIK – IFK Göteborg är av högsta bild- och ljudkvalitet, och matchen kommenteras av Åke Unger. Vid sin sida som expertkommentator har han den gamle stortränaren Hasse Backe.

Någonting som underlättar för att göra din upplevelse när du tittar på AIK – IFK Göteborg extra bra, är att det går att se din liveström från valfri plattform. Det går att titta på din live stream från vilken plattform du vill. Koppla upp sändningen från mobil, dator eller surfplatta – valet är ditt!

  • 1. Skapa ett CMore-konto
  • 2. Välj C More All Sport eller köp en matchbiljtt
  • 3. Streama AIK - IFK Göteborg live (avspark 19:00 25 september)

Titta på AIK – IFK Göteborg på TV

Den Tv-kanal som visar AIK – IFK Göteborg är C More Fotboll. Där kan du således titta på matchen.

Om du saknar den kanalen men ändå vill se AIK – IFK Göteborg på TV så är det ”bara” att koppla din CMore live stream från valfri enhet till TV med hjälp av en till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: C More Fotboll
  • Sändningsstart: 18:30

Inför matchen

AIK kommer ifrån en tung derbyförlust mot Hammarby, vilken innebär att man nu är hela fyra poäng bakom Djurgården. Djurgården har dock både Hammarby och IFK Norrköping kvar att möta, så det finns möjligheter att de tappar fyra poäng eller fler.

Men då ska ju AIK även vinna sina matcher, och de ställs mot Göteborg nu och sedan Malmö på bortaplan i den näst sista omgången.

Här kan du läsa om våra speltips till matcher i Allsvenskan.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se