IFK Norrköping - AIK live stream Allsvenskan
NYHETER

Allsvenskan: Hitta er IFK Norrköping - AIK live stream, direktsänt på nätet!

Streama IFK Norrköping – AIK live

Den tjänst som sänder IFK Norrköping – AIK i Sverige är CMore, där matchen visas direktsänt. För att titta på Norrköping – AIK live stream behöver du skapa ett konto på CMore och där välja ett abonnemang som sänder matchen.

Det är givetvis inte gratis att titta på fotbollsmatcher från Allsvenskan live, men vill man se Norrköping – AIK eller andra stormatcher får man vara beredd på att betala en liten slant.

Däremot är det så att du kan titta på IFK Norrköping – AIK live från valfri plattform. Det går att titta på matchen live från mobil, dator eller från surfplatta.

  • 1. Gå till CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sport-abonnemang
  • 3. Titta på IFK Norrköping - AIK live stream (avspark 19:00, 8/4)

Titta på IFK Norrköping – AIK på TV

Många föredrar att titta på fotboll via TV-sändning. Om du är en av dem som i första hand vill se IFK Norrköping – AIK på TV, då är det Sportkanalen som gäller.

Sportkanalen är en ganska ny kanal som ägs av CMore, och de sänder många allsvenska matcher. Bland annat kan du alltså titta på denna match från Östgötaporten där.

Ett annat sätt att få se matchen på TV är att koppla din IFK Norrköping – AIK live stream från livesändningen på din valfria plattform till din TV. För att göra det behöver du ha en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

IFK Norrköping fick en tråkig start på Allsvenskan 2019, då de förlorade mot nykomlingen Helsingborgs IF med 3-1.

För AIK gick det något bättre, men att bara spela 0-0 hemma mot Östersund är de regerande mästarna nog inte alltför nöjda med.

Nu kommer båda lagen att gå för seger, i denna match mellan fjolårets mästare och silvermedaljör. Det återstår att se om Henok Goitom idag är tillbaka i startelvan, efter att ha fått nöja sig med ett inhopp i premiären.

Här kan ni ta del av vårt speltips till Norrköping - AIK.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se