Streama Djurgården - AIK live
NYHETER

Se hur du gör för att streama Stockholmsdebyt den 12 maj. Titta på Djurgården - AIK via live stream.

Streama Djurgården – AIK

Det är redan dags för nytt Stockholmsderby. På söndag 12 maj får vi se Djurgården – AIK, när lagen möts på Tele2 Arena. Många vill streama matchen online på nätet, och den visas från klockan 15:00 när matchen börjar spelas. Ta er en titt på vår guide nedan, där vi berättar hur ni kan streama Djurgården – AIK direkt på nätet.

För att se matchen online behöver du ha ett konto med abonnemang på CMore, då det är den tjänst som sänder matchen via livesändning. Skapa ett konto, skaffa abonnemang och se alla matcher från Allsvenskan online.

Sändningen visas i HD-kvalitet, med bra bild och bra ljud. Du kan titta direktsänt men även i efterhand. Det går också att kolla från valfri plattform – titta på Djurgården – AIK från mobil, surfplatta, dator eller annan enhet.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på Djurgården - AIK live stream (avspark 15:00, 12/5)

Titta på Djurgården – AIK på TV

Om du är en person som helst vill se fotboll på TV, då ska vi berätta för dig hur du går tillväga för att göra så. C More Fotboll är den kanal som sänder matchen, så har du den i ditt utbud är det bara att luta dig tillbaka i TV-soffan och se Djurgården – AIK på TV.

Saknar du kanalen som sänder matchen kan du ändå se den på TV på ett annat sätt. Du kan nämligen koppla din Djurgården – AIK live stream från valfri plattform till TV, och på så sätt se matchen på TV trots att du inte har kanalen som visar den. För att göra det behöver du en HDMI-kabel, Chromecast, Apple TV eller Samsung TV.

Inför matchen

Djurgården inledde årets allsvenska övertygande, men sedan har det gått lite utför. Laget har nu inte en seger på tre matcher, och spelet har sett direkt svagt ut mot Hammarby och Helsingborg.

AIK:s inledning av Allsvenskan lämnar mer att önska. Anfallsspelet har varit dåligt, och detta trots att truppen innehåller väldigt många fina namn. Här kan ni läsa mer om matchen och speltips inför Allsvenskan.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se