AIK - Hammarby live stream
NYHETER

Se hur ni gör för att titta på AIK - Hammarby direkt på nätet. Streama matchen live!

Streama AIK – Hammarby

För att hitta din AIK – Hammarby live stream att titta på behöver du inte leta länge. CMore är sidan som sänder matchen direkt, och där kan du således kolla på derbyt.

Skapa ett konto på CMore och skaffa ett abonnemang för att se matcher från Allsvenskan. Med rätt abonnemang kan du se alla matcher från Sveriges högsta serie!

En kul liten detalj är att du kan välja vilken plattform du vill se matchen ifrån. Titta på AIK – Hammarby från mobil, från surfplatta eller från dator. Det går att sända matchen från vilken enhet som helst.

  • 1. Skapa ett konto på CMore
  • 2. Välj ett sportabonnemang som visar matchen
  • 3. Streama AIK - Hammarby live (avspark 15:00 1 juni)

Titta på AIK – Hammarby på TV

Det går givetvis även att se AIK – Hammarby på TV, och kanalen som TV-sänder matchen är C More Fotboll. Där kan ni se matchen direktsänt.

Matchen visas med bra bild och extraordinärt ljud. Kommentatorerna är av hög kvalitet och det är även experterna i studion. Ni kan även räkna med att få se en taggad Olof Lundh springa runt och antingen intervjua eller sitta i studion och snacka med sin glada skånska.

Om ni saknar C More Fotboll, som visar AIK – Hammarby på TV, kan ni se matchen på TV ändå. Detta genom att koppla sändningen från valfri plattform till TV med hjälp av till exempel en HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

  AIK Hammarby
Matcher 11 11
Segrar 6 5
Oavgjorda 3 4
Förluster 2 2
Mål 14 20
Insläppta 9 14
Målskillnad +5 +6
Poäng 21 19

Inför matchen

AIK och Hammarby är båda två formstarka. De har fem respektive sex matcher utan förlust, och kommer båda in till derbyt med stort självförtroende.

AIK ligger i dagsläget två poäng före Hammarby, och ”Bajen” är således i allra störst behov av att vinna. Upp till Malmö har lagen sex respektive åtta poäng, men Malmö har också en match mer spelad.

Här kan ni läsa mer om speltips till Allsvenskan, bland annat till AIK – Hammarby.

Nedan kan ni se höjdpunkterna från sist lagen möttes på Friends Arena.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se