Malmö FF
NYHETER

Kim Bergstrand inför seriefinalen mot Malmö på söndag.

Djurgården har överträffat alla förväntningar under den här säsongen, och toppar Allsvenskan efter 20 omgångar.

På andra plats ligger förhandsfavoriterna Malmö FF, tre poäng bakom. Den här helgen ställs de två lagen mot varandra i något av en seriefinal och en definitiv sexpoängsmatch. Antingen rycker Djurgården, eller så landar lagen på samma poäng. Så länge det inte slutar oavgjort och ställningen förblir densamma.

Djurgårdens tränare Kim Bergstrand ser fram emot matchen. Om ni vill titta på stormötet kan ni läsa här om var ni finner en bra Malmö - Djurgården live stream.

– Det är seriefinal mot det lag som dominerat svensk fotboll de senaste åren så det är jäkligt kul så klart, säger Bergstrand till Djurgårdens hemsida. Det kommer att vara fullsatt på läktarna och det blir antagligen en spännande match.

Under torsdagen slog Djurgården ut division 1-laget Akropolis IF, efter att ha vunnit med 2-1. Ingen övertygande seger men en seger, och även en chans att lufta lite yngre spelare och spelare i behov av speltid.

– Det viktiga mot Akropolis var att vi vann och att vi inte fick några skador. Spelmässigt var det ingen direkt föreställning men vi röjde hindret mitt emellan två allsvenska matcher och gav unga spelare chansen att visa upp sig.

"Vi dominerade till stor del mot MFF hemma"

Djurgården och Malmö möttes nyligen, för bara en dryg månad sedan. Då slutade matchen 1-1. 

– Vi mötte Malmö nyligen så vi har rätt bra koll på dem. De har en väldigt bra trupp med erfarenhet, talang och dubbla uppsättningar på så gott som alla positioner. Dessutom är de obesegrade sedan i april så det är naturligtvis ett mycket bra lag vi ställs emot.

– Men vi gjorde en bra match mot MFF hemma på Tele2 Arena där vi dominerade matchen till stor del så vi har all chans att störa dem och det vi gjorde bäst då kommer vi givetvis att försöka göra igen på söndag. Men nu är det ett riktigt gräs istället för konstgräs, och det har gått en tid där båda lagen hunnit utvecklas så vi får se hur matchbilden blir.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se