Sven-Göran Eriksson för Filippinerna.
NYHETER

Sven-Göran Erikssons Filippinerna står inför en måstematch idag.

Sven-Göran Erikssons Filippinerna står inför en tuff utmaning i den sista gruppspelsmatchen i Asiatiska Mästerskapen. Laget ställs emot Kirgizistan, i en match de måste vinna för att kunna gå vidare. Utgångsläget är detsamma för Kirgizistan.

Filippinerna, som sedan oktober 2018 har den svenske tränarlegendaren Sven-Göran Eriksson som förbundskapten, ställs på eftermiddagen mot Kirgizistan i en oerhört viktig match. Efter att Filippinerna förlorade sina två första gruppspelsmatcher, mot Sydkorea och mot Kina, är laget pressat att vinna för att kunna gå vidare.

Asiatiska Mästerskapen innehåller för första gången 24 lag, vilket innebär ett upplägg med sex grupper där fyra grupptreor, utöver gruppettan och grupptvåan, går vidare. Det gäller alltså att Filippinerna blir en av de fyra bästa grupptreorna för att gå vidare.

Bahrain i Grupp A har redan säkrat en av dessa platser med 4 poäng, medan Palestina i Grupp B endast samlade in 2 poäng. Vinner Filippinerna sin match går man troligen vidare, men det beror på resultaten i de andra grupperna. Matcherna i de grupperna spelas senare idag och imorgon.

Kirgizistan har precis som Filippinerna 0 poäng, och de går in i matchen med samma förutsättningar.

”Vi kommer att ge allt”

Sven-Göran Eriksson säger inför matchen att Filippinerna kommer att göra allt för att vinna, och att han tror på en kampfylld match.

– Vi kommer givetvis att försöka vinna, och vi alla vet att det fortfarande finns möjlighet att gå vidare. Och så länge det finns en möjlighet måste vi kämpa för det. Jag är säker på att vårt lag, våra spelare kommer att gå ut och kämpa och göra allt för att vinna matchen. Jag är 100 procent säker på det.

– Vi är i samma situation som dem så det kommer att bli kamp. Vi har en chans men det kommer att bli en tuff match. De har löpstarka spelare och bra anfallare.

Filippinernas anfallare Patrick Reichelt lägger också fokus på att kämpa idag.

– Det är en möjlighet för oss att göra mål mot ett bra lag som vi har besegrat förr. Allt vi kan göra är att kämpa, jaga matchen och få det resultat som förhoppningsvis är tillräckligt för att vi ska gå vidare.

Matchen har avspark 14:30 svensk tid, onsdag 16 januari.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se