NYHETER

Läs om hur du gör för att streama Stockholmsderbyt mellan Djurgården och AIK den 21 oktober 2018.

Streama Djurgården – AIK

Efter att landslagsuppehållet tagit slut är det återigen dags för oss att kunna titta på Allsvenskan. En av de första matcherna vi kan se är Djurgården – AIK. Många kommer att vilja kolla på detta Stockholmsderby, som visas på bästa sändningstid klockan 15:00 på söndag. I den här artikeln går vi igenom hur ni kan streama matchen live.

För att streama Djurgården – AIK på nätet behöver du ett konto och abonnemang på CMore, då det är CMore som visar matchen online. Skaffa ditt abonnemang och se matchen live på nätet.

Matchen sänds i HD-kvalitet, och det går att se din live stream direktsänt men likväl att pausa och spola tillbaka för att titta på matchen senare. Dessutom är det möjligt att se matchen från valfri plattform – alltifrån mobil till surfplatta till dator.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sport-abonnemang
  • 3. Titta på Djurgårdens IF - AIK!

Titta på Djurgården – AIK på TV

Föredrar du att istället se Djurgården – AIK på TV? Du kan se matchen direkt på C More Fotboll, då det är den kanal som visar matchen direkt på TV. Ratta in kanalen och slappa i soffan, samtidigt som du kan se fotboll från Allsvenskan.

Om du saknar kanalen som sänder Djurgården – AIK, C More Fotboll, kan du se den på din TV på annan väg. Det går att titta på matchen på din TV genom att koppla din sändning från annan plattform via en HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

En annan match du kan se på TV är Malmö FF - Hammarby IF. Det går även att streama Malmö - Hammarby.

Inför matchen

Djurgården bröt sin katastrofala derbysvit i våras när man slog AIK i Svenska Cupen, och för en och en halv månad sedan slog man även Hammarby i ett derby, vilket spelades i Allsvenskan. Frågan är om derbyspöket är borta nu, eller om tankarna fortfarande finns där i de blårandiga spelarnas huvuden?

AIK är på god väg att ta SM-guldet, och man lär ta hem pokalen även om man förlorar här. En förlust kan dock innebära att både Hammarby och Norrköping hamnar blott 5 poäng bakom, och kanske kan det då börja komma in lite nerver hos vissa av AIK-spelarna?

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

100% upp till 2000 kr

4. LeoVegas

Omsättningskrav: 12x bonus, minsta odds 2.0

200% upp till 1500 kr

5. ComeOn
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se

Unibet

Insättning med Swish

x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se