NYHETER

Läs allt inför IFK Norrköping - AIK, matchen mellan 3:an och 1:an i Allsvenskan.

Streama IFK Norrköping – AIK

För att titta på IFK Norrköping – AIK online behöver du ett konto på CMore, då det är där du kan streama matchen live. CMore är den tjänst som siter på rättigheterna att visa Allsvenskan. Du måste ha kontot CMore All Sport för att se matchen, eller köpa en matchbiljett för att kolla på just denna match.

Du kan streama Norrköping – AIK live från valfri plattform, det går att se matchen på mobil såväl som dator eller surfplatta.

Matchen visas i HD-kvalitet, och sändningen börjar 14:30, en halvtimme innan avspark. I studion sitter legendaren Lasse Granqvist och tränarna Hasse Backe och Alexander Axén.

Se IFK Norrköping – AIK på TV

För att titta på matchen på TV behöver du kanalen CMore Fotboll. Du kan också koppla din sändning till Tv:n från dator eller mobil där du har ett CMore-konto. Detta om du har HDMI-kabel, Chromecast eller Apple TV.

  • Match: IFK Norrköping - AIK, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag den 16 september, 15:00
  • Arena: Östgötaporten, Norrköping
  • Stream: CMore

Streama Allsvenskan

Streama Djurgården - BP

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Dagerstål – A. Johansson – Larsen
Smith – Krogh Gerson – Fransson – Thorarinsson
Moberg Karlsson – Holmberg – Skrabb

Skador: Andreas Blomqvist
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, AIK

Linnér
Milosevic – P. Karlsson – R. Jansson
Sundgren – S. Larsson – Adu – K. Olsson – Rashidi
Goitom – Elyounoussi

Skador: Jesper Nyholm, Joel Ekstrand, Robert Lundström
Avstängningar: -

Norrköpings sista chans att hålla gulddrömmen uppe

IFK Norrköping har gjort en bra säsong, men resultaten har dalat en aning på senare tid. Efter att det sett ut som att klubben skulle kunna göra upp om guldet med Hammarby och AIK, har man tappat och det är nog bara de största optimisterna som fortfarande tror att Norrköping kan ta hem det i år.

”Peking” har i dagsläget 9 poäng upp till AIK, och med 10 återstående omgångar känns det väldigt svårt att ta igen på ett lag som tappat blott 12 poäng hittills på hela säsongen.

Det är dock för tidigt att räkna ut Norrköping fullständigt ännu. I sina två kommande matcher möter AIK nämligen Norrköping och Hammarby, och det är långt ifrån otänkbart – dock ej troligt – att det blir två förluster där. I så fall är det plötsligt bara tre poäng mellan Norrköping och AIK, såvida Norrköping även gör jobbet i nästkommande omgång mot Dalkurd.

AIK är dock Allsvenskans mest formstarka lag, och kommer till söndagens match med 8 raka segrar i ligan.

Speltips

Denna match är av oerhört stor vikt för båda lagen. Det är Norrköpings absolut sista chans att haka på i toppstriden, medan AIK vill se till att deras förstaplats fortfarande är stabil. Laget har fyra poäng att gå på mot Hammarby, och i kommande omgång möter AIK som sagt just Hammarby. Tappar AIK poäng mot Norrköping, kan Hammarby gå upp i serieledning vid derbyseger.

Vi vågar inte tippa 1X2 i denna match, men vi tror på en försiktig match där man hellre säkrar bakåt än att riskera framåt. Vi spelar under 2.5 mål till oddset 1.72 gånger pengarna.

  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1.72, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

3. MrGreen

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

100% upp till 2000 kr

4. LeoVegas

Omsättningskrav: 12x bonus, minsta odds 2.0

200% upp till 1500 kr

5. ComeOn
6. SpeedyBet

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Stödlinjen.se

Unibet

Insättning med Swish

x

Sponsrat innehåll | 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se