NYHETER

Pappa Fadil Gerzic gick under tisdagen bort i cancer. Idag ställs Örebro mot Malmö FF och sonen till de avlidna, den offensiva mittfältaren Nordin Gerzic, tänker vara med i den matchen.

 

Pappa Fadil Gerzic gick under tisdagen bort i cancer. Idag ställs Örebro mot Malmö FF och sonen till de avlidna, den offensiva mittfältaren Nordin Gerzic, tänker vara med i den matchen.

Ja, som det känns nu så kommer jag att göra det. Jag vet till hundra procent att pappa hade velat att jag ska vara med. Han älskade att se mig spela fotboll. Men det går upp och ned nu, jag tar en dag i taget. Och jag kommer inte att spela om jag mår dåligt. Jag vill inte göra något halvhjärtat, säger han till Nerikes Allehanda.

Nordin Gerzic har under säsongen varit en av Örebros viktigaste spelare och kommer att behövas mot Malmö. Men han hoppas att han ska slippa tala mer om det som hänt.

Jag älskar att spela fotboll, och där har jag en frizon. På planen och med laget kan jag vara mig själv och koppla bort det andra. Både tränarna och andra spelarna har verkligen ställt upp den här tiden, säger han.

Jag berättar nu för att jag vill tacka alla som stöttat mig. Det är jag verkligen tacksam för. Nu hoppas jag att media i övrigt respekterar att jag inte vill prata mer om det som hänt.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se