NYHETER

Halmstad har inlett säsongen mycket darrigt under Lasse Jacobsson. Visserligen vann laget mot Åtvidaberg med klara 4-0 och fick med sig en poäng i bortamötet med Malmö FF.

Halmstad har inlett säsongen mycket darrigt under Lasse Jacobsson. Visserligen vann laget mot Åtvidaberg med klara 4-0 och fick med sig en poäng i bortamötet med Malmö FF.

Men till detta ska också läggas 0-6 mot Elfsborg och nu senast 1-2 mot nykomlingen Mjällby på Örjans Vall. Insatsen mot Mjällby var under all kritik och Jacobsson var allt annat än nöjd efter den matchen.

- Vi gör en riktigt dålig insats i den första halvleken. Vi har inte den rätta attityden och är inte tillräckligt aggressiva. Vi har dåligt presspel vilket har att göra med aggressiviteten. Det konstiga är att vi leder med 1-0 i den första halvleken, säger Jacobsson till Sportal.se.

- I den andra halvleken blir det bättre. Men vi har tittat på matchen igen efteråt och det är inte acceptabelt som vi spelar, det tycker inte spelarna heller. Vi blir bekväma efter bra matcher mot Åtvidaberg och Malmö FF.

Ikväll ställs Jacobssons Halmstad mot AIK på Råsunda. Robin Malmqvist, Anel Raskaj och Tommy Jönsson fick alla mindre smällar senast men ska kunna spela kvällens match.

Köp biljetter till matchen på Råsunda ikväll >>

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se