NYHETER

Paf har höga odds på kvällens match, skapa spelkonto direkt >>

Paf har höga odds på kvällens match, skapa spelkonto direkt >>

Ikväll möts Elfsborg och AIK på Borås Arena och det är upplagt för bra fotboll - om AIK har förmågan. Hemmalaget är otroligt starkt hemma i Borås och brukar bjuda upp till dans. Häcken har svarat, liksom Malmö FF. Nu ska även stockholmarna dansa med.

- Det är ett väldigt passningsskickligt lag vi möter. De tycker om att provocera motståndarna på sin offensiva planhalva. Det gäller för oss att klara av att förena aggressivitet med kreativitet, säger Björn Wesström till Sportal.se inför matchen.

AIK tog sin första hemmaseger för säsongen när Trelleborg besegrades i helgen med matchen enda mål. En individuell prestation av Antonio Flávio var det som skiljde lagen och spelet var allt annat än underhållande.

- Spelmässigt försvarade vi oss bättre (än mot IFK Göteborg) vilket ger trygghet. Men vi bjuder inte på någon gladfotboll och det är ingen fotboll som ska spelas in på instruktionevideo och användas för att utveckla världsfotbollen.

Oddset Bomben är för dig som vill vinna de stora pengarna. Läs dagens analyser inför kvällens matcher >>

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se