NYHETER

Läs allt inför matchen mellan Dalkurd och Elfsborg. Avspark 19:00 under torsdagskvällen.

Båda lagen måste gå för seger ikväll, och det kommer att bli riktigt spännande att se Dalkurd - Elfsborg. För att göra det behöver du ett konto på CMore; där kan du streama Allsvenskan.

  • Match: Dalkurd - Elfsborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Torsdag den 24 maj, kl. 19:00
  • Arena: Gävlevallen, Gävle
  • Streama Allsvenskan med CMore

Två lag i kris

Dalkurd inledde säsongen lovande med en 3-0-seger över Östersund i den andra omgången, men därefter har det gått utför. Laget har bara tagit fyra pinnar på de inledande nio omgångarna och ligger sist i tabellen. Det är dags att börja plocka poäng snart om man inte vill bli alldeles fast i botten.

För Elfsborg ser det inte mycket ljusare ut. Klubben ligger på kvalplats, och har bara en seger i Allsvenskan 2018 än så länge. Men att kvaliteten i spelarmaterialet finns är det ingen tvekan om, och när lirare som Simon Lundevall, Stefan Ishizaki och Issam Jebali väl får det att stämma blir Elfsborg svårslagna.

Trolig laguppställning, Dalkurd

Demircan
Strand – Tranberg – K. Ceesay – Löfkvist
Ahmed – Amin – Ayaz
O. Berg – Buya Turay – Sugita

Skador: Mohamed Buya Turay (tveksam), Alexander Ekblad, Andrew Stadler
Avstängningar: -

Trolig laguppställning, Elfsborg

Stuhr Ellegaard
D. Gustavsson – Dresevic – Nilsson – Kaib
Ishizaki – Holmén – Dyer – Olsson – Lundevall
Jebali

Skador: Jesper Manns, Marokhy Ndione
Avstängningar: -

Speltips

Både Dalkurd och Elfsborg har presterat illa, och finnes på de lägre positionerna i Allsvenskan. Men vi vill hävda att spelarmaterialet hos Elfsborg ser betydligt starkare ut, och är det något lag som ska kunna dra det längre strået ikväll är det enligt oss just Elfsborg.

Spelbolagen håller Dalkurd som favoriter, vilket vi ifrågasätter. Vi spelar ”Elfsborg att vinna matchen – insatsen tillbaka vid oavgjort”. Detta till oddset 1.90 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Elfsborg vinner – insatsen tillbaka vid oavgjort
  • Odds: 1.90, Bet365

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.5

100 % bonus upp till 1 000 kr

1. Betsson

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Upp till 1 000 kr extra

2. Nordicbet
3. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

4. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

5. MrGreen

Regler & villkor

Spela utan konto & Swish

6. Hajper

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se